Çanakkale Zaferimizin 103. Yıldönümünü Kutladık

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 103. yıldönümü dolayısıyla coşkulu bir kutlama yaptık.

19.03.2018 768

Bugün, dehşet verici düşman saldırılarıyla tam 253 bin askerimizi şehit verdiğimiz, ancak tarihe altın harflerle "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!" sözünü yazdırdığımız zaferimizi kutladık ve bu acımasız savaşta vatan uğruna canlarını vermiş aziz şehitlerimizi andık.

Gururlu yüreklerimizin, heyecanla attığı bu özel günümüzde Türkçe Öğretmenimiz Seyla GENÇ BARHAN, Matematik Öğretmenimiz Nilgün BAYRAMOĞLU ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Fatma Burcu SUSEVEN´in birlikte hazırladığı törenimizde, öğrencilerimizin okuduğu şiir ve yazılar yer aldı.

Ayrıca yine öğrencilerimizin seslendirdiği oratoryoyu da keyif ve heyecanla dinledik.

Müzik Öğretmenimiz Mehtap ÇAPULCUOĞLU´nun hazırlamış olduğu öğrenci korosuna Rehberlik Öğretmenimiz Uğur ÇAPULCUOĞLU da çaldığı bağlamasıyla eşlik etti.

Bu anlamlı ve güzel törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şehitlerimizin ruhu şad osun!

Çanakkale, 103 yıldır geçilemedi, geçilmeyecek!