Okulumuz matematik öğretmeni Öznur Çoskun yürütmüş oldugu Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele adlı eTwinning projesi ile ilgili etkinlikler ve görseller: Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele adlı eTwinning projesinin planlama toplantısını 21.12.2021 tarihinde gerçekleştirmiştir. Bu toplantıda görev dağılımı yapılmış ve twinspace in kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verilmiştir. Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele adlı eTwinning projemiz için proje ekimizdeki öğrenciler CAnva adlı Web 2 aracını kullanarak logo tasarladılar. Öğrencilerimize okulumuz matematik öğretmeni Öznur Coşkun rehberlik ediyor .

Yayın: 29.01.2022 - Güncelleme: 17.01.2023 15:50 - Görüntülenme: 275