Şbt

2024 İOKBS BAŞVURULARI 13 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR.

Davultepe Atatürk Ortaokulu olarak güvenlik etiketimiz

Şbt

Müdür yardımcımız Mustafa Nacar  ve matematik öğretmenimiz Öznur Çoşkun yürütmüş oldukları "Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele " adlı eTwinning projesinin şubat ayı etkinlikleri kapsamında zoom üzerinden öğrenci ve velilere yönelik " Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlemişlerdir.

Ock

Okulumuz matematik öğretmeni Öznur Çoskun yürütmüş oldugu Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele adlı eTwinning projesi ile ilgili etkinlikler ve görseller: Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele adlı eTwinning projesinin planlama toplantısını 21.12.2021 tarihinde gerçekleştirmiştir. Bu toplantıda görev dağılımı yapılmış ve twinspace in kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verilmiştir. Zorbalığa Dur De Akranlarınla El Ele adlı eTwinning projemiz için proje ekimizdeki öğrenciler CAnva adlı Web 2 aracını kullanarak logo tasarladılar. Öğrencilerimize okulumuz matematik öğretmeni Öznur Coşkun rehberlik ediyor .

Ara

"Hayalim robotik kodlama /My dream is robotic coding"  e Twinning projesinden çeşitli kareler

"İklim için G(ö)revdeyiz"eTwinning projesi

Tüm dünyanın genel sorunu olan iklim değişikliğine dur demeyi amaçladığımız projemiz okulumuzda görevli Görsel Sanatlar öğretmeni F.Burcu Suseven ile 7.sınıf öğrencileriyle Aralık ayından Nisan ayı sonuna kadar devam edecektir.

Projemiz iklim konusunda logo,afiş,wordart gibi etkinliklerle başlayıp her ay bir bireysel bir ortak çalışma olarak planlanmıştır.

Çalışmalarımızda iklim değişikliği ve küresel ısınmaya yönelik etkinliklerle farkındalık yaratmayı hedefliyoruz.