May

Öğrencilerimiz, Okul Müdür Yardımcımız Levent ÖNDER, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Pelin Banu ORUÇ ve Cennet BULUT eşliğinde Mersin Deniz Müzesi ve Mersin Arkeoloji Müzesi´ni ziyaret ettiler.

Nis

Yenişehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Yenişehir Belediyesi işbirliğinde hazırlanan Kariyer Şenliği´ndeydik.

Nis

Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenimiz Fatma Burcu SUSEVEN, öğrencilerimizle birlikte güzel ve eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Türk halkının egemenliğini ilân edişinin 98. yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´mızı kutladık.

Nis

Bugün halk iradesinin ülke yönetimine geçtiği, hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun belirlendiği günün yıldönümüdür. Bu kutlu günde milletçe duyduğumuz gurur ve mutluluk çok büyüktür.

Çocuklarımıza yaşatacağımız bayram sevinci, onların ulusal egemenlik bilinci ve ulusal egemenlik değerleriyle bütünleştiğinde değer kazanacak ve anlam bulacaktır.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!!!

Türk çocuğu, ecdadını tanıdıkça, daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

Nis

Açık Kütüphane Projesi kapsamında oluşturduğumuz kütüphanemizi faaliyete geçirdik

Nis

Merkezi Sınav için başvuru yapacak olan öğrenci ve velilerimiz, E-Okul Giriş ekranında aşağıdaki görselde gösterilen kırmızı daire içindeki bağlantıya tıklayarak açılan sayfadan ya da doğrudan aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayarak sınav başvurularını yapabilirler.

Sınav başvurusu yapmak için tıklayınız. (https://eokul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/MYS/SNV00016.ASPX)

Yukarıdaki bağlantıdan sınav başvurusunu yapmış olan velilerimiz, başvurularını onaylatmak ve "Başvuru Bilgileri Formu"nu almak için okul müdürlüğüne başvurmalıdırlar.

-

Merkezi Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için, Sınav Başvuru Kılavuzunu aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

Sınav konusunda bilgi almak isteyen öğrenci, öğretmen ve velilerimiz okulumuzun Rehberlik Servisi´ne başvurabilirler.

Nis

Okulumuzdaki tüm personel ve öğrencilere; Sivil Savunmanın önemi, tanıtım ve tedbirleri ile ikaz ve alarm işaretleri, Kimyasal, Biyolojik, Nükleer (KBRN) ve benzeri silahların etkileri, bunlara karşı korunma önlemleri, gizleme ve karartma konularında eğitim vermek, sığınak ve toplanma yerlerinde toplanmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız İkaz-Alarm Tatbikatımız vukuatsız olarak tamamlanmıştır.

Mrt

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Mrt

Puanlı Atletizm Küçük Bayanlar yarışlarında dereceye giren öğrencimiz Berfin ERDEN, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ tarafından kabul edildi.

Mrt

Okulumuzun 6. sınıf öğrencisi Berfin ERDEN, 2017- 2018 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı´nda yer alan, "Puanlı Atletizm Küçük Bayanlar 800m İl Birinciliği" yarışmalarında il birincisi, "Puanlı Atletizm Küçük Bayanlar Uzun Atlama İl Birinciliği" yarışmalarında il üçüncüsü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Mrt

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen ve Cumhuriyet Meydanı'nda açılan "Altın Çağ´da Bilim" sergisi ziyaretinde elli kişilik öğrenci kafilemize; Müdür Yardımcımız Tufan DÜZOVA, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ramiz BAYSAL ve Türkçe Öğretici Öğretmenimiz Uğur YAVUZ eşlik etti.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 103. yıldönümü dolayısıyla coşkulu bir kutlama yaptık.

Mrt

"Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber. Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber." – Mehmet Akif Ersoy

Mrt

12 Mart dolayısıyla İstiklal Marşı´mızın kabulünü coşkuyla kutladık ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u andık.